Holdingselskab
Kontakt
X Send os en meddelelse -
vi vender tilbage så hurtigt vi kan











Cookie-policy




Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Persondatapolitik 20180525
Ændringer af denne persondatapolitik meddeles her på hjemmesiden.

Generelt
Virksomheden indsamler personoplysninger som brugeren selv har indtastet i formularer på hjemmesiden, har afgivet i form af skriftlige henvendelser (fx som brev eller SMS) eller i form af billed- eller lydmateriale.
Personoplysninger anvendes til at returnere til brugeren efter kontakt og i forbindelse med et forretningsforhold.

Når der ikke længere er grund til at opbevare oplysningerne, eller når brugeren ønsker det, bliver de slettet. Dansk lov og regelsæt kan dog kræve at vi beholder enkelte personoplysninger.

Sikring af personoplysninger
Virksomheden har etableret en række fysiske og administrative procedurer til sikring og behandling af personoplysninger.

Forespørgsel om registrerede personoplysninger
Den dataansvarlige kan give dig en fortegnelse over de personoplysninger, viksomheden har registreret.

Indsigelser mod registrerede personoplysninger
Er der fejl i de registrerede personoplysninger kan du få dem rettet ved henvendelse til den dataansvarlige.
Ønsker du personoplysninger slettet kan du få dem slettet ved henvendelse til den dataansvarlige.

Klager vedrørende de registrerede personoplysninger
Klager vedrørende de registrerede personoplysninger kan rettes til datatilsynet på dt@datatilsynet.dk

Dataansvarlig
geometer ApS
Fortstien 2
DK-2880 Bagsværd


Vi kan kontaktes ved brug af kontaktformularen øverst i højre hjørne af hjemmesiden.